U bent hier:  Home > Bedrijvengids > Bob Cats Seguros

schrijf een review

sluit X

Stuur een bericht

sluit X

Via onderstaand formulier kunt u rechtstreeks contact opnemen met .

Verstuur bericht

Bob Cats Seguros

Onafhankelijke en deskundige advisering in verzekeringen

Adres Calle Sardinal
Huisnummer 4
Toevoeging

Postcode 03590
Plaats Altea
Land Spanje
Regio Alicante
Telefoon 0034965843861
Categorie Verzekeringen en pensioenen
Website www.bobcatsverzekeringen.com


Bedrijfsomschrijving

De officiële naam luidt Bob Cats Correduria de Seguros S. L. Een Correduria is een door de Spaanse overheid beschermde titel die staat voor onafhankelijke en deskundige advisering in verzekeringen. Het kantoor werkt al 30 jaar in Spanje en heeft in die tijd een enorme ervaring opgebouwd met lokale en internationale verzekeraars.

Hypotheken op Spaans onroerend goed.
U koopt een huis in Spanje en sluit daarvoor al of niet een hypotheek. Het lijkt zo simpel maar dat is het allerminst. Een paar vragen vooraf: Wilt u resident worden of niet, kiest u voor een Spaanse of een Nederlandse bank, wat zijn de fiscale en juridische consequenties van een huis in Spanje, hoe zit het bij verkoop of bij vererven, zou u ook een hypotheek kunnen sluiten als u het geld daarvan eigenlijk niet nodig hebt?

Zomaar een paar vragen met verstrekkende gevolgen. Daarom is een hypotheekadvies maatwerk

Onder de term “ hogar “ wordt verstaan de basisgezinsverzekering, dus: opstal- inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Ook is er een beperkte juridische bijstand gedekt.

Voor iedereen die een eigen huis of appartement in Spanje heeft of een huurappartement zelf heeft ingericht is dit de belangrijkste verzekering die echter in de praktijk de minste aandacht krijgt. Het is echt de moeite waard om er even heel serieus bij stil te staan, dat voorkomt teleurstellingen als er een schade ontstaat. Waar moet u vooral op letten, wat moet u beslist weten.

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING VOOR WERKNEMERS IN LOONDIENST EN/OF VOOR ZELFSTANDIGEN

In een tijd van een neergaande economie is het niet vreemd dat een overheid en dan in dit geval het Nationaal Bureau voor Sociale Zekerheid ofwel het Instituto Nacional de la Seguridad Social, haar hand op de knip houdt als het gaat om aanvulling op verlies van inkomen ten gevolge van arbeidsongeschiktheid. Wat veel Nederlanders in Spanje niet weten is dat zij zich kunnen verzekeren tegen dit verlies aan inkomenMedewerkers


VRAGEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.
Stel hieronder je vraag
 

google map
Wie zit waar.

Map

bedrijfsNieuws
van deze HRO-partner.

RSS