U bent hier:  Home > word_partner

U bent al partner van Het Roer Om?


Dan hebben wij goed nieuws voor u...
 
Iedereen die als partner wilt blijven deelnemen aan Het Roer Om kan een nieuw contract afsluiten tegen aanzienlijk lagere kosten dan voorheen. Het platform biedt ook nog eens meer mogelijkheden! Bestaande profielen (oude site) van onze partners zijn overgezet op het nieuwe platform. Men kan er direct mee aan de slag! Deze dienst is gratis en verplicht tot niets. De komende weken kan men dus de site “ervaren” en zijn profiel bekijken en bewerken/updaten. Dat lijkt ons goed nieuws!

Let op: na deze proefperiode zal, indien verlenging niet op prijs wordt gesteld, het profiel worden gedeactiveerd. Natuurlijk volgt er meer berichtgeving van Het Roer Om in de komende periode, zodat dit niet onverwachts gebeurd.

Verder geeft definitieve voortzetting/inschrijving u bepaalde rechten, maar ook plichten. Lees daarom aandachtig onze Partnerbrochure en de Algemene Voorwaarden door. In de brochure staat ook vermeld welke mogelijkheden u heeft als bedrijf en welke kosten in rekening worden gebracht.

INLOGGEN
Voor bewerking van een bestaand profiel dient men in te loggen. Vraag daarom je inlogcode aan door te mailen naar inlogcode@hetroerom.com. Geef duidelijk aan om welk profiel/bedrijf het gaat!

>> Ieder ander met interesse kan zich via de reguliere weg op de website aanmelden!

Tot slot!
Wij nodigen u allen uit een kijkje te nemen in de wereld van Het Roer Om.

Een prettige samenwerking toegewenst,
Het Roer Om