Nieuws

Hoe maak je de perfecte Sangria?

Het is de Spaanse drank bij uitstek en naast de paella en de flamenco ongetwijfeld iets typisch Spaans dat iedereen kent. Sangría wordt door de Spanjaarden maar zeker ook door de toeristen veel gedronken gedurende de warme zomermaanden.

Warmere zomer in Spanje

De Spaanse weerdienst verwacht dat het deze zomer op het Spaanse vasteland en op de Balearen eilanden warmer zal gaan worden dan wat normaal is.

HEMA Spanje bestaat 5 jaar!

HEMA bestaat deze periode alweer 5 jaar in Spanje! Om dit te vieren worden er de komende weken verschillende activiteiten in de winkels in Madrid en Barcelona georganiseerd. Download de kortingsvoucher!

Verkiezingen in Spanje

Vandaag is het zondag 28 april en dat betekent dat er landelijke verkiezingen zijn in Spanje, de 13e in 40 jaar tijd. Deze zondag worden door 36,9 miljoen Spanjaarden 208 vertegenwoordigers (senadores) in het hogerhuis en 350 vertegenwoordigers (diputados) voor het lagerhuis gekozen.

Beoordeel het expat leven in Spanje en win!

In 2018 is Spanje verkozen als 8ste beste land voor expats! En het is dan ook een prachtig land om in te wonen en werken!We horen graag van je wat jouw ideeën zijn over het leven in Spanje zodat wij op de hoogte zijn van de beste (en slechtste!) plekken in Spanje. 

Ik vertrek XL, meld je aan!

Plannen om samen met vrienden, kennissen of familie naar Spanje te vertrekken? Meld je aan voor ‘Ik vertrek XL’!

Wat is er in februari in Spanje allemaal te doen?

Het is februari, de tweede maand van het jaar en de maand waarin half Spanje zich klaarmaakt voor het carnaval, vooral in het zuiden van het land en natuurlijk op de Canarische Eilanden. Er gebeurt echter nog veel meer deze maand in Spanje zoals een flamenco festival, gastronomische beurzen en diverse andere bekende feesten.

Nieuwsbrief